Klinikk Nova X 2minutter

Alle fortjener et lite avbrekk i en hektisk hverdag, om det enten er en hudbehandling eller velværebahandlinger. På Nova-klinikken i Kristiansand finner du blant annet dette, og mye mer.

IMG_20160308_100850.jpg

For Lisbeth Korsmo (32), hudterapeut og vippetekniker, er noe av det beste med jobben å hjelpe mennesker til å føle seg vel.

- En god hudbehandling eller et nytt vippesett kan gjøre utrolig mye for selvbildet. Spesielt givende er det når man virkelig ser se at man løfter et menneske og at de stråler av nyfunnet selvtillit. Ekstra stas er det med de kundene som kommer igjen og igjen. Jeg liker å jobbe med mennesker, sitte å pirke med ting og har et øye for detaljer, så er absolutt fornøyd med yrket jeg har valgt.

Lisbeth er CIDESCO utdannet hud- og kroppsterapeut fra Sørlandets hudpleieskole, og er i tillegg vippetekniker, som betyr at hun legger vippeextensions. Jevnlig kurser hun seg i nye behandlinger og produkter, og har blant annet kurs i brasiliansk voksing og er sertifisert til å gjøre green peel og TCA-peelinger.  

IMG_20170126_090502_644.jpg

Hva slags behandlinger tilbyr dere på Nova klinkikken?
- På Nova i Kristiansand sentrum tilbyr vi et bredt spekter av hudbehandlinger, voksing, makeup, vippeextensions, PMU (permanent make-up ) og negler. Vi har også dyktige frisører som klipper, kurer, styler og setter på extensions.

Hva slags trender ser dere i hva slags behandlinger folk flest velger?
- De siste årene har brynstyling blitt veldig populært, både med form, farge og tatovering. Vippeexstensions er også veldig populært for tida. Innen hudpleie så ser vi at det blir mer fokus på hudhelse og resultater, enn på velvære, og vi gjør definitivt mer av de medisinske hudbehandlingene enn av velværebehandlinger. Vi følger hele tida med på trender og nyheter og kurser oss der vi kan, det kommer stadig noe nytt på menyen vår.

Hva er dine beste tips til en god hud-ruitine?
- Rens er veldig viktig for en god hud-rutine og noe mange ofte glemmer.  Er du flink til å rense morgen og kveld og har en god fuktighetskrem så har du kommet et godt stykke på vei. Etterhvert kan man avansere med peeling og maske en gang i uka. Det er lurt å kjøpe produktene i hudpleiesalongen hvor man kan få hjelp og veiledning av fagfolk. Mange vet ikke selv hvis slags hudtype de har og brukerhelt feil produkter

- Unn deg en salongbehandling i ny og ne, det booster både huden og humøret. Min personlige favoritt er Environ serien, som fokuserer på å tilføre A-vitamin for å oppnå en sunn hud. Produktene, og jevnlige TCA-peelinger i salong gir en sunn og sterk hud, samt at det bremser aldring. Til slutt vil jeg minne om at sol, stress og røyk er hudens verste fiender, så bruk faktor i sola, stump røyken og senk skuldrene.

IMG_20170601_161434_326.jpg

http://www.klinikknova.no/

Text av:
Pia Charlotte Fredriksen, 2minutter.