Bodin X 2minutter

2016-10-21 OSLO RECORDS Bodin-2226-Edit.jpg


Hvordan startet karrieren din?
Jeg er nettopp ferdig studert i utøvende musikk ved Westerdals Oslo Act med vokal som hovedinstrument. Det var her jeg fikk teften for å skriver låter, samt produsere, ikke bare øve som en gal på syngingen. Det var ikke før ifjor sommer at jeg ble plukket opp av Oslo Records, og det gikk seg til ved at en kompis av meg viste noen demoer av meg. Heldig som jeg var, så fikk jeg tilbud om kontrakt. Det var veldig stort for meg!


Du har allerede sluppet to singler, hvordan gikk det?
Det stemmer! I februar slapp jeg singlene «You» og «Echo».
Jeg syntes det gikk kjempe bra! Jeg kom på mange forskjellige bra spillelister på Spotify, samt jeg ble listet på P3 med «Echo». Dette var utrolig morsomt! En drøm som gikk i oppfyllelse!

Du skal slippe ny singel! Fortell om den.
11. August slipper jeg ny singel i tillegg til at jeg også spiller på Skalldyrfestivalen samme dag/kveld, samt Bris Festivalen uken etterpå. Det blir utrolig gøy release! Dette er også den første låten jeg slipper som jeg har produsert selv også, noe som gjør det enda mer spennende for meg! Håper at folk kommer til å like den. Personlig er jeg veldig glad i låta!

Hva handler den om?
Den handler handler om å stole på seg selv og at det man gjør er bra nok. Skrev teksten med tanke på at jeg ikke er så glad i bedrevitere…

Hva er planene fremover?
Planene fremover er å produsere og skrive masse ny musikk, samt spille konserter! Har vært en flott sommer med kule gigs, så får jeg håpe at den nye singelen kan resultere i enda flere gigs og jobber. Jeg håper også på å kunne skrive mer musikk for andre, samt produsere i tillegg til min egen artist karriere.

Har du noen andre artister du liker godt eller ser opp til?
Hmm,, vet ikke!? Om jeg måtte velge noen så liker jeg Dagnys musikk veldig godt! Super pop vettu!

Hva er Bodins mål?
Mitt mål er vel å komme meg inn på VG-lista til neste sommer, samt spille på Palmesus og Roskilde! Etter det så skal jeg rett inn på Billboard!

Til slutt, hvem ville du ha tilbrakt 2 minutter med ? 
Ville nok tilbrakt 2 minutter med selveste superlåtskriver Max Martin.

Tekst av:
Aleksander Vik Johansen